Προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ

Οι ιθύνοντες του τουρκικού μπάσκετ δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο πλάνο για τη συνέχεια της σεζόν και η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της γειτονικής χώρας ενημέρωσε πως οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να αποφασίσει άμεσα αν θα συνεχιστούν ή όχι οι αγώνες.

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού. Ως τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ είχαμε πει πως θα ακολουθούσαμε τις εξελίξεις μέχρι τις 30 Απριλίου και έπειτα θα παίρναμε μια απόφαση για το πρωτάθλημα.

Όμως, οι τωρινές συνθήκες απαιτούν λίγο χρόνο ακόμα. Όλα τα σενάρια είναι έτοιμα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τη συνέχεια των πρωταθλημάτων μας. Θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας τις επόμενες μέρες, με βάση όσα θα ειπωθούν από την επιστημονική κοινότητα, τους αρμόδιους φορείς και τις ομάδες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή του άρθρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Το ρεκόρ του Στέλιου Καζάζη που έπιασε...

«Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι κράτησαν την ομάδα με αξιοπρέπεια. Κάποιοι έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι...

Το μπλοκ τίτλου του Χαράλαμπου και οι...

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον πόντο που έδωσε στο τριφύλλι το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. Για περισσότερες πληροφορίες...