Πρόεδρος Ριέκα: «Τιμή μας που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ»

Ως μια μεγάλη τιμή για την ομάδα του τη Ριέκα χαρακτήρισε το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Conference League ο πρόεδρος της.

«Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Νταμίρ Μίσκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας:

«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλό εμπόδιο για εμάς. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν αρκεί να προσφέρουμε το 100% αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς σε εμάς στη διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά.

Όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πρέπει να πάμε για την νίκη αρχικά στην Τούμπα, για να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε…

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κάνουμε όλοι το καλύτερο, οπότε αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τίποτα δεν θα συμβεί στη Ριέκα. Αν περάσουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά αν μείνουμε εκτός θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ