Ποντένσε: “Έκανα θυσίες για να επιστρέψω, μου έλεγαν πως δεν ήταν σωστό αλλά ο Ολυμπιακός είναι σπίτι μου”

Ποντένσε: “Έκανα θυσίες για να επιστρέψω, μου έλεγαν πως δεν ήταν σωστό αλλά ο Ολυμπιακός είναι σπίτι μου”

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Premier League και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας απολύτως δικαιολογημένος.

«Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, πήγα στην Αγγλία, ήμουν καλά, αλλά ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως ήθελα και επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω, άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν ήταν το σωστό βήμα, δεν είναι φυσιολογικό βήμα να έρθω στην Ελλάδα από την Premier League, αλλά πιστεύω πραγματικά στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου. Δεν είχαμε εύκολη σεζόν, αλλά πάλεψα, νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ, και που έχουν θέση στην καρδιά μου», τόνισε στην πορτογαλική τηλεόραση.

Σχετικά με την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό; «Δεν έχω συνέλθει, αλλά θα συνέλθουμε μόνο όσο περνάει ο καιρός. Στα 100 χρόνια του συλλόγου, κανείς δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει αυτό και στα 100 χρόνια που θα ακολουθήσουν, ίσως δεν θα μπορεί να το κάνει ούτε αυτό. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος κερδίζεται μία φορά στα πολλά χρόνια, οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη σήμερα», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ