Πλατανιώτη: «Ενθουσιασμένη που συμμετείχα σε αυτήν την προσπάθεια»

Έτσι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη συμμετείχε την Κυριακή το απόγευμα σε μία προσπάθεια των κορυφαίων αθλητριών της καλλιτεχνικής κολύμβησης στον πλανήτη και πραγματοποίησε διαδικτυακά μία κοινή προπόνηση με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του αθλήματος σε όλα μήκη και τα πλάτη της γης.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ήμουν κομμάτι αυτής της μεγάλης ιδέας, εκπροσωπώντας τη χώρα μου σε αυτήν τη θρυλική ομάδα. Το πρώτο επίσημο και αναγνωρισμένο και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία γεγονός, από τους καλύτερους του κόσμου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, είναι πλέον πραγματικότητα.

Μεταφέραμε την ενέργειά μας σε μια απίστευτη ζωντανή διαδικτυακή προπόνηση από το σπίτι, αλλά δεν ήμασταν μόνοι. Δεν ήταν κανείς μόνος. Ήμασταν σπίτι, αλλά μαζί! Όλος ο κόσμος μια ομάδα, όπως έπρεπε να είμαστε, για να νικήσουμε σε όλη αυτήν την περιπέτεια της πανδημίας.

Αυτή η πρωτοβουλία θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα κοινωνικής ευθύνης σε όλο αυτό το οποίο ζούμε, αφήνοντας έξω τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ μας», υποστήριξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καταλήγοντας πως:

«Μια ιδέα η οποία ξεκίνησε από εμάς τους αθλητές και θέλουμε το μήνυμά της να φτάσει σε ολόκληρο τον κόσμο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ