Πεσιρίδου: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως μου συνέβη αυτό πάλι»

Στην Αθήνα έφτασε σήμερα το μεσημέρι η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα 100μ. με εμπόδια δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια και την απογοήτευσή της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα συνέβη κάτι και δεν κατάφερα να βγάλω αυτό που μπορώ. Είμαι πολύ απογοητευμένη και στεναχωρημένη με αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως το έπαθα στο τελευταίο πέρασμα πριν την εκκίνηση», είπε και συμπλήρωσε: «Έκανα μαγνητική και έδειξε πως ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός, αφού έχω θλάση σε τρία σημεία. Ο γιατρός της ομοσπονδίας, μου είπε πως για τέσσερις εβδομάδες θα απέχω από κάθε δραστηριότητα», είπε η Πεσιρίδου, που μπορεί να νιώθει απογοήτευση για την εξέλιξη των πραγμάτων, ωστόσο έχει κάθε λόγο να θέτει υψηλά τον πήχη ενόψει της επόμενης χρονιάς.

«Πιστεύουμε σε σένα και θεωρούμε πως στο μέλλον θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις αυτό που μπορείς. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω», της είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που βρέθηκε στο αεροδρόμιο, μαζί με το μέλος της ΕΠΑΣ Λούλα Καρατζά.

Η Πεσιρίδου, με την άφιξή της στο αεροδρόμιο ρώτησε αρχικά για την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές, δεδομένο του ότι το σπίτι της είναι στην ευρύτερη περιοχή. «Δυστυχώς μου μεταφέρουν ότι οι εικόνες από την περιοχή είναι πολύ άσχημες. Λυπάμαι για όλο αυτό που συμβαίνει».

Εξάλλου στην Ελλάδα φτάνει το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) στις 12.20 από Ντόχα, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ήταν τέταρτος στον τελικό του επί κοντώ. Στην Ελλάδα επιστρέφει με την ίδια πτήση και ο Κώστας Φιλιππίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ