Παρέμειναν στον Ολυμπιακό Μαργαρίτα, Ελευθερία Πλευρίτου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους και την επόμενη σεζόν οι Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την παραμονή των δύο διεθνών πολιστριών και αδελφών στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης για δύο ακόμη χρόνια.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελευθερία Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετά από εννιά χρόνια στην ομάδα θεωρώ το σύλλογο ως οικογένειά μου και σε αυτές τις στιγμές δεν θα μπορούσα να αποφασίσω κάτι διαφορετικό από το να παραμείνω εδώ.

Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να εξελιχθεί η επόμενη σεζόν ομαλά και να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η απόφαση να παραμείνω στην ομάδα, μετά από εννιά χρόνια όπου έχουμε ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές, ήταν ουσιαστικά… μονόδρομος.

Μέσα σε αυτό το περίεργο περιβάλλον που επηρεάζει τον αθλητισμό, ο Ολυμπιακός αποτελεί την ιδανική και πιο ασφαλή επιλογή για κάθε αθλητή. Πόσο μάλλον για εμένα που έχω ‘δεθεί’ με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία με έχει στηρίξει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Είμαι σίγουρη ότι και τη νέα χρονιά θα είμαστε κυρίαρχοι και θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Παρέμειναν στον Ολυμπιακό Μαργαρίτα, Ελευθερία Πλευρίτου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ