Πανζουρλισμός στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τον θριαμβευτή Ολυμπιακό!

Πανζουρλισμός στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τον θριαμβευτή Ολυμπιακό!

Ο Πειραιάς δεν κοιμήθηκε αυτή τη νύχτα! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ευρώπης, νικώντας τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League. Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας περίμεναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να υποδεχτούν το ανοιχτό λεωφορείο των Πειραιωτών.

Ότα οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχτηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά βγήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα έξω από το κτίριο.

Ο Μαρινάκης τόνισε: “Σήμερα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ας απολαύσουμε αυτήν τη βραδιά, ζήτω ο Θρύλος, ο Πειραιάς, η Ελλάδα!”

Ο Κώστας Φορτούνης ευχαρίστησε τον κόσμο και είπε: “Αγαπήστε αυτήν την ομάδα και ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας”.

Στο ρυθμό των Queen και “We are the Champions” οι παίκτες σήκωσαν το τρόπαιο, προκαλώντας χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί.

Ο Μεντιλίμπαρ δήλωσε: “Το πρώτο, αλλά ελπίζω όχι το τελευταίο τρόπαιο, είναι δικό μας, για όλους τους Έλληνες”. Ο Φορτούνης κάλεσε τον κόσμο να τιμήσει τον Ελ Αραμπί και διατύπωσε το σύνθημα: “είσαι στο μυαλό”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ