«Πάει για οριστική διακοπή και η Αδριατική λίγκα»

Ώρα… μηδέν για την Αδριατική λίγκα!

Μετά και την ακύρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα, η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τη φετινή κατάληξή της.

Την Τετάρτη (27/5), λοιπόν, είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη των μελών της και σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστική διακοπή. Με την απόφαση της Ευρωλίγκας να διατηρήσει τις ίδιες ομάδες και τη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο στην ομώνυμη διοργάνωση, όσο και στο Eurocup, πλέον δεν υπάρχει λόγος για τη συνέχεια της σεζόν στην Αδριατική λίγκα, αφού ο τίτλος και οι θέσεις στη βαθμολογία απλά θα προσφέρουν… πρεστίζ και τίποτα άλλο ουσιαστικό.

Μάλιστα, αφού πλέον η συνέχεια της διοργάνωσης δεν προσφέρει τίποτα στις ομάδες που θα συμμετέχουν, επικρατεί και η άποψη ότι δεν θα ήταν φρόνιμο να ολοκληρώσουν κανονικά τη χρονιά, αφενός ρισκάροντας με την υγεία των συμμετεχόντων και αφετέρου ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα, με προσωρινές επεκτάσεις συμβολαίων σε παίκτες. Στο μεταξύ, αρκετές ομάδες αυτή την στιγμή κάνουν προπονήσεις χωρίς τους ξένους παίκτες και μόνο με τους γηγενείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ