Ομάρ: «Δύσκολη η κλήρωση, αλλά πάντα πιστεύουμε και ονειρευόμαστε»

Στους δύσκολους αντιπάλους που θα βρει ο Ολυμπιακός, εφόσον αποκλείσει τη Γουλβς, αναφέρθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έπειτα από τη σημερινή κλήρωση.

«Είναι και αυτή άλλη μία δύσκολη κλήρωση. Εφόσον καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε τώρα, τη Γουλβς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ δύσκολες ομάδες και στη συνέχεια ακόμα έναν. Πραγματικά η σειρά είναι γεμάτη δύσκολα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά ο Νορβηγός μέσω του Olympiacos TV.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ταιριάζουν τα δύσκολα στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Φυσικά. Πάντα πιστεύουμε και πάντα ονειρευόμαστε. Πάντα πιστεύουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε και αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που θέλουμε. Θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν το νέο format (που εφαρμόστηκε αναγκαστικά λόγω του κορωνοϊού) ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας ή φέρνει τον σύλλογο πιο κοντά στο όνειρο: «Εξαρτάται από το πώς κοιτάς τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια, όσο δύσκολα θα είναι για εμάς, άλλο τόσο θα είναι και για τους αντιπάλους μας. Ωστόσο, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, είναι μία καλή λύση και ένας καλός τρόπος. Όλα είναι πιθανά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ