Ολυμπιακός: Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ με Σλόβαν Μπρατισλάβας

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για ΑμεΑ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των Play-offs του UEFA Europa League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 19/8 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας μας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ