Ολυμπιακός: Ανανέωσε για έναν χρόνο με τον Δημήτρη Καζάζη

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας του με τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη για ακόμα έναν χρόνο.

Μέσω σημερινής ανακοίνωσης, ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστό πως ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε για ακόμα έναν χρόνο, παραμένοντας στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη σεζόν στην ομάδα. Είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν στη διάρκεια της οποίας ξεπεράσαμε αρκετές δυσκολίες και πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιστρέψαμε στην κορυφή δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα. Ενόψει της νέας σεζόν, θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την εξελίξουμε και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ως αθλητής, γεύτηκα μεγάλες χαρές ως προπονητής και θέλω να συνεχίσω να ζω μεγάλες στιγμές».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ