Ολυμπιακός προς τους οπαδούς: «Όποιος αγαπά την ομάδα δεν την πληγώνει»

Ολυμπιακός προς τους οπαδούς: «Όποιος αγαπά την ομάδα δεν την πληγώνει»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην ιστορία του απόψε, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν ένα μήνυμα προς τους φίλους τους προκειμένου να τηρήσουν όλους τους κανόνες και τα μέτρα που ισχύουν στο νέο αθλητικό νόμο, καθώς και τις οδηγίες της UEFA.

Το μήνυμα του Ολυμπιακού περιλάμβάνει:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους:

  • Απαγορεύεται η χρήση λέιζερ, πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και άλλων εύφλεκτων υλικών.
  • Απαγορεύεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων στον αγωνιστικό χώρο και τους χώρους των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.
  • Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό ή επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού περιεχομένου που είναι υβριστικές, ρατσιστικές ή σεξιστικές.
  • Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με ονομαστικά εισιτήρια, ακόμα και για τα παιδιά.
  • Όσοι εντοπιστούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο άτομο θα απαγορευτεί η είσοδός τους στο γήπεδο και θα επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ.

Πηγή: Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ