Ολυμπιακός: Ενημέρωση για αχρησιμοποίητα εισιτήρια του τελικού που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες!

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για αχρησιμοποίητα εισιτήρια του τελικού που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες!

Κάποια εισιτήρια που δόθηκαν σε τυχερούς φίλους του Ολυμπιακού για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην OPAP Arena (29/5, 22:00) παρέμειναν ανεκμετάλλευτα. Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, η ομάδα ενημέρωσε τους επόμενους επιλαχόντες για την διαδικασία απόκτησης των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για τα εξής τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού του UEFA Europa Conference League εναντίον της Fiorentina:
Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες θα δοθούν στους επόμενους επιλαχόντες, με προθεσμία μέχρι τις 25/05 στις 14:00 για να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να επιλέξουν τον σύνδεσμο πληρωμής από το email που έλαβαν. Μετά την επιτυχημένη πληρωμή, θα λάβουν επιβεβαιωτικό στο email τους και οδηγίες αγοράς στο portal της UEFA.
Ακολουθούν τις οδηγίες για να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Μετά την αγορά, θα λάβουν επιβεβαιωτικό πληρωμής και στις 27/05 θα λάβουν οδηγίες για το πώς να κατεβάσουν το εισιτήριο από την εφαρμογή UEFA TICKETS APP. Οι φίλαθλοι που δεν ακολουθήσουν τη διαδικασία έως τις 25/05 στις 14:00 δεν θα έχουν πρόσβαση στο εισιτήριο αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ