Οι όροι του Μουρίνιο για να παραμείνει στη Ρόμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα και για την επόμενη σεζόν αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει τελικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε από το καλοκαίρι του 2021 τους Τζαλορόσι, ξεκαθαρίζοντας αμέσως ότι θα χρειαστεί χρόνος. Οτι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ της διοίκησης και ότι δεν βιάζονται. Οτι στόχος είναι να χτίσουν ομάδα, να βάλουν τις βάσεις για να μπορεί η Ρόμα να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους τα επόμενα χρόνια. Θα περίμενε, επομένως, κανείς ότι δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία για το μέλλον του Μουρίνιο. Οτι θα ήταν σίγουρη η παραμονή του και για την επόμενη σεζόν, αφού είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Δεν είναι έτσι όμως… Ο Πορτογάλος φέρεται να είναι στη λίστα κάποιων μεγάλων κλαμπ και όλα είναι πιθανά για το καλοκαίρι.

Αυτό, μάλιστα, το αναφέρουν και ρωμαϊκά ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα η Il Messaggero. Εκεί, υπάρχει σήμερα (24/3) ρεπορτάζ για τον Μουρίνιο και το μέλλον του, με την εφημερίδα να αναφέρει το εξής: Ο Special One έχει τρεις όρους ώστε να παραμείνει στους Ρωμαίους. Πρώτον, να έχει τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά, να είναι πάνω από τον Τιάγκο Πίντο, αν και δεν έχει κάποιο παράπονο από αυτόν. Δεύτερον, να υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα λεφτά για μεταγραφές. Τρίτον, να παραμείνει οπωσδήποτε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Αυτά τα τρία πράγματα φέρεται να θέλει ο Πορτογάλος από τη διοίκηση της Ρόμα ώστε να συνεχίσει στην ομάδα.

Οσο για το πώς το βλέπει το θέμα η διοίκηση; Σύμφωνα με την Il Messaggero πάντα, ο Νταν Φρέντκιν δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Αυτό θα συμβεί μόνο αν ζητήσει ο ίδιος ο Μουρίνιο να φύγει. Και από εκεί και πέρα, θεωρεί ότι αν η ομάδα βγει στο Champions League θα είναι πιο εύκολο να μείνει ο Ντιμπάλα ή να δοθούν περισσότερα λεφτά για μεταγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ