Οι 4 Ιταλοί στη λίστα της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να αλλάξει μεταγραφική πολιτική και ο ιταλικός Τύπος αναφέρει τέσσερα ονόματα γηγενών που αρέσουν πολύ.

Η φετινή σεζόν δεν είναι εύκολη για τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι ακόμη δεν ξέρουν πώς θα ολοκληρωθεί αυτή. Υπάρχουν, άλλωστε, ανοιχτά μέτωπα με τη δικαιοσύνη και μέσα στον Απρίλιο αυτά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίσουν, είτε έτσι είτε αλλιώς, σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτή τη σεζόν λοιπόν, το κλαμπ αποφάσισε να αλλάξει πολιτική και να δώσει τόπο στα νιάτα. Αυτό φαίνεται από την προώθηση στην πρώτη ομάδα παικτών που έχει βγάλει η ίδια η Γιουβέντους και αυτό θα συνεχιστεί. Ηδη φίλα προσκείμενα στους Μπιανκονέρι ΜΜΕ αναφέρουν τα ονόματα των επόμενων πιτσιρικάδων που θα προωθηθούν από την επόμενη σεζόν. Σταδιακά κι αυτοί.

Παράλληλα, όμως, οι Τορινέζοι φέρονται να έχουν αποφασίσει και κάτι άλλο: Ενίσχυση του ιταλικού πυρήνα της ομάδας. Διαχρονικά, άλλωστε, αυτή ήταν η δύναμη της Γιούβε και τα τελευταία χρόνια αυτό είχε χαθεί. Τώρα, λοιπόν, οι Μπιανκονέρι θέλουν να… επιστρέψουν στις ρίζες τους και ο Τύπος αναφέρει τα ονόματα τεσσάρων Ιταλών παικτών. Τέσσερις παίκτες που αρέσουν στη Γιουβέντους, οι άνθρωποι της οποίας τούς παρακολουθούν συνεχώς. Από εκεί και πέρα, αν θα αποκτηθούν κάποιοι εξ αυτών και ποιοι θα είναι, προφανώς δεν το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή.

Τα ονόματα πάντως, όπως τα αναφέρουν και σήμερα (25/3) οι Ιταλοί, είναι τα εξής: Ο 22χρονος τερματοφύλακας Μάρκο Καρνεζέκι, δανεικός στην Κρεμονέζε από την Αταλάντα. Ο 19χρονος αμυντικός Τζόρτζιο Σκαλβίνι της Αταλάντα, ο οποίος αρέσει σε πολλούς εντός και εκτός Ιταλίας. Ο 23χρονος χαφ Ντάβιντε Φρατέζι της Σασουόλο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρόμα. Ο 24χρονος επιθετικός Τζανλούκα Σκαμάκα της Γουέστ Χαμ, χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα ο συγκεκριμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ