Ομπράντοβιτς: «Το ασημένιο μετάλλιο της Σερβίας λάμπει σαν… χρυσό για μένα»

Ο κόουτς της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε την περηφάνια του για την εθνική Σερβίας. Μιλώντας για την προσπάθεια της ομάδας της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέφερε ότι το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε «λάμπει» σαν χρυσό. Επιπλέον, συνεχίζοντας τα καλά λόγια για την προσπάθεια των παικτών, ανέφερε ότι αυτή τη φορά το μετάλλιο είναι σημαντικότερο για εκείνον από το χρυσό.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους Αλέξα, Πέσιτς, Ντανίλοβιτς και όλους τους παίκτες που έπαιξαν εξαιρετικά και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Για μένα, αυτή τη φορά το μετάλλιο είναι σαν χρυσό». Με αυτή τη δήλωση, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμησή του για την προσπάθεια της ομάδας της Σερβίας.

Επίσης, αναφέρθηκε στο φιλικό της Παρτίζαν και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς: «Ήταν ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια. Χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε μία φιλική ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς. Με αυτή τη δήλωση, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την θερμή υποδοχή που είχε η ομάδα του από τους οπαδούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ