Ο Πρόεδρος της Μάλαγα Δίνει Συνέντευξη Τύπου:

Ο Πρόεδρος της Μάλαγα Δίνει Συνέντευξη Τύπου:

Ο πρόεδρος της Μάλαγα, Λόπεθ Νιέτο, μιλάει για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν βιώσιμη λόγω οικονομικών και αθλητικών παραμέτρων. Αναφέρει πως η επιλογή για το Basketball Champions League αποδείχθηκε στρατηγικά σωστή και υπογραμμίζει τη σημασία της οικονομικής βιωσιμότητας. Εκφράζει επίσης την προσήλωσή του σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς πιστεύει ότι είναι ένας φορέας ανάπτυξης σε σχέση με το Eurocup.

Σχετικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας, αναφέρει ότι παλεύουν ενάντια σε ομάδες με υψηλότερα budget και ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν με σύνεση. Τονίζει ότι η φωνή της Μάλαγα είναι σημαντική σε αντίθεση με την ανυπαρξία φωνής στην Ευρωλίγκα όπου υπάρχουν ομάδες με “κλειστά” συμβόλαια.

Τέλος, αναφέρεται στις μελλοντικές κινήσεις της ομάδας, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συνέχειας με τον υπάρχοντα πυρήνα των παικτών και στην προσαρμογή σε ενδεχόμενες αλλαγές. Αναφέρει ότι εξαρτώνται από την αγορά αλλά θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες αρχές σε σχέση με τις ρήτρες συμβολαίων και τις μεταγραφές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ