Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη με τον Κίνι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη με τον Κίνι

Χωρίς προβλήματα και με επιστροφή του Ολυμπιακού αναχώρησε η αποστολή για τον επαναληπτικό των playoffs του Europa Conference League εναντίον της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη στις 22 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, λίγο πριν ξεκινήσει η αποστολή. Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και ο Κίνι, που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού.

<img class="img-responsive center-block" src="https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/24/02/21/pic_091859.jpeg" alt="Ολυμπιακός: Με Κίνι στην αποστολή για Ουγγαρία”>

Στη συνέχεια παρατίθεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα επαναληπτικού με τη Φερεντσβάρος:

Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

O Μεντιλίμπαρ φαίνεται να μην ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Η τριάδα στα χαφ αναμένεται να αποτελείται από τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα.

Επιπλέον, στην άμυνα ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία με άμυνα από δεξιά προς αριστερά Ροντινέι, Κάρμο, και έναν εκ των Ντόη ή Ρέτσου και Ορτέγκα. Τέλος, ο Ελ Κααμπί θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα διαγωνίζονται οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης.

Τέλος, η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί από την Ελλάδα και η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 19:15, όπου θα μιλήσουν ο Μεντιλίμπαρ και ο Τσικίνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ