Ο μικρός εισβολέας που βγήκε selfie με τον Ρονάλντο μοιράζει τα μυστικά του: “Είπα στον μπαμπά μου ότι πάω στην τουαλέτα”

Ο μικρός εισβολέας που βγήκε selfie με τον Ρονάλντο μοιράζει τα μυστικά του: “Είπα στον μπαμπά μου ότι πάω στην τουαλέτα”

Πολλοί προσπάθησαν, αλλά μόνο ένας παιδί, δέκα ετών, κατάφερε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς Πορτογαλία-Τουρκία (3-0) και να βγάλει μια selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο μικρός Μπεράτ, με καταγωγή από την Τουρκία, είχε το όνειρο του να βρει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και το πέτυχε στο γήπεδο της Ντόρτμουντ με τη βοήθεια του πατέρα του που πλήρωσε 400 ευρώ για τα εισιτήρια.

“Έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου! Τώρα έχω μια φωτογραφία με τον Ρονάλντο! Θα την τυπώσω σε μπλουζάκι και θα την βάλω σε κορνίζα”, δήλωσε στην Bild ο μικρός φίλος του ποδοσφαιριστή.

“Μήπως φοβήθηκες;” ρώτησαν τον μικρό. “Γιατί να φοβηθώ; Απλά δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κοιμηθώ μετά. Το είχα πει στους φίλους μου ότι σχεδίαζα κάτι τέτοιο, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα το έκανα πραγματικά”, απάντησε γελώντας.

Για το πώς κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή της οικογένειάς του, αποκάλυψε: “Απλά είπα στον πατέρα μου ότι πήγαινα στην τουαλέτα”.

“Ξαφνικά τον είδα να τρέχει προς το γήπεδο”, πρόσθεσε ο μπαμπάς του. “Ευτυχώς η UEFA δεν μας τιμώρησε σκληρά επειδή είναι απλά ένα παιδί και προτίμησε να κλείσει το μάτι”.

Παρόλα αυτά, ο μικρός Μπεράτ δήλωσε: “Δε θα το ξανακάνω! Θα φοβόμουν ότι αυτή τη φορά θα έπρεπε να πληρώσουμε ακριβά”, εξομολογήθηκε γελώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ