Ο Δομινίκ Κοτάρσκι αξίωσε πως η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε κατάλληλη ψυχολογία πριν τον αγώνα με την Άιντραχτ, εμφανίζοντας πεποίθηση στη νίκη ως απόδειξη της ποιότητάς τους. Εκφράζει την πεποίθησή του στην ομάδα, καλεί σε συνέχιση της σκληρής δουλειάς και συγκέντρωση ενόψει του επόμενου αγώνα με την Λαμία, εξηγεί τη λογική του προπονητή για τον αγώνα και παραδέχεται πως υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση.

Αναλυτικά, δήλωσε: “Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση πριν τον αγώνα. Πιστεύαμε πολύ στον εαυτό μας και ήμασταν πλήρως προετοιμασμένοι και ψυχολογικά. Ήθελαμε να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο προηγούμενο ματς δεν ήταν τύχη. Έτσι, δώσαμε τα πάντα, επιτύχαμε τον στόχο μας και τώρα γνωρίζουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Πιστεύουμε στη δουλειά μας και στις δυνατότητές μας και είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ. Ακόμη και από τον Ιούλιο, όταν δεν γνωριζόμασταν καλά, δουλέψαμε σκληρά επειδή επιθυμούμε να προχωρήσουμε μακριά σε όλα τα πρωταθλήματα. Γι’ αυτό από αύριο επικεντρωνόμαστε ξανά στη δουλειά, καθώς αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με τη Λαμία και πρέπει να είμαστε πλήρως έτοιμοι.”

Σχετικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέφερε: “Ο προπονητής πίστεψε από την αρχή και μας ενέπνευσε κατά τις δύσκολες στιγμές. Πιστεύει σε εμάς, στην ομάδα και στη δουλειά μας και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιτύχει μια ομάδα.”

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση. “Νομίζω πως ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου και επιθυμώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Μπορώ να πω πως ήταν καλή, αλλά όχι τέλεια προσωπική εμφάνιση”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ