Ο Αγγελόπουλος αναφέρει ότι τους προτάθηκε ο Ράιτ και ο Πλάθα ήθελε να φύγει ο Καμπενγκέλε

Ο Αγγελόπουλος αναφέρει ότι τους προτάθηκε ο Ράιτ και ο Πλάθα ήθελε να φύγει ο Καμπενγκέλε

Σε συνέντευξή του στο κανάλι της Betsson, ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ζοάν Πλάθα και την αντιπαράθεσή του με τον Φιόντου Καμπενγκέλε.

Ο Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως ο Πλάθα πίεζε την ομάδα να αποχωρήσει τον Καμπενγκέλε, ενώ είχε προταθεί ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτης. “Μας είχαν προτείνει έναν παίκτη που ήταν στην Κίνα. Τον Ράιτ, που είναι τώρα στον Ολυμπιακό. Ήταν να έρθει στην ΑΕΚ ως αντικαταστάτης του Καμπενγκέλε”, δήλωσε ο Αγγελόπουλος.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Πλάθα και τη διαμάχη με τον Καμπενγκέλε, ο Αγγελόπουλος εξήγησε: “Ήταν δύσκολη η διαχείριση της καθημερινότητας με τον Πλάθα. Πολύ καλός προπονητής, δύσκολος άνθρωπος. Μία από τις εμμονές του ήταν η αποχώρηση των δύο ψηλών, ζητώντας ειδικά τον Καμπενγκέλε να φύγει.”

Τέλος, ο Αγγελόπουλος περιέγραψε την προσπάθειά τους να διαχειριστούν την κατάσταση με τον Καμπενγκέλε και τον τελικό αποχωρισμό του παίκτη από την ομάδα, λέγοντας πως ήταν μια δύσκολη διαδικασία που διήρκεσε περίπου 4 μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ