Νεύρα με Σκρίνιαρ στην Ιντερ: Πήγε στους γιατρούς της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει πρόβλημα στην πλάτη και αποφάσισε να εμπιστευθεί τους γιατρούς της Παρί Σεν Ζερμέν, εκνευρίζοντας την Ιντερ.

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, ως γνωστόν, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Γάλλους, στους οποίους θα πάει το καλοκαίρι. Ως ελεύθερος. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα δίνει το 100% και ακόμη περισσότερο για τους Νερατζούρι. Αυτό το έχει υποσχεθεί ο ίδιος σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες, όπως έχουν γράψει οι Ιταλοί. Το θέμα δεν είναι ότι το είπε, όμως. Το θέμα είναι να το τηρήσει και στο Μιλάνο πιστεύουν ότι το έχει ξεχάσει ήδη. Γιατί; Επειδή αποφάσισε να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών της Παρί Σεν Ζερμέν για το πρόβλημα που έχει με τις ενοχλήσεις στην πλάτη.

Ο Σκρίνιαρ έφυγε από Ιταλία για να ενσωματωθεί στην εθνική Σλοβακίας, αλλά πριν πάει στην πατρίδα του πήγε στη Γαλλία. Και πήγε κατόπιν εντολής των γιατρών της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι ήθελαν να τον εξετάσουν. Να του κάνουν τη δική τους εισήγηση για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Μια κίνηση, φυσικά, που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ιντερ, όπως τονίζει και ο ιταλικός Τύπος. Και όχι μόνο οι διοικούντες αλλά και οι οπαδοί είναι εκνευρισμένοι με τον Σλοβάκο, ο οποίος λειτουργεί σαν να είναι ήδη παίκτης της Παρί.

Οπως και να έχει, ο Σκρίνιαρ τελικά, αφού πήγε και στην πατρίδα του, επέστρεψε στο Μιλάνο αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Και αυτό που κάνει χειρότερα τα πράγματα, σημειώνουν οι Ιταλοί, είναι το γεγονός πως η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα δεν είναι σίγουρη. Είναι αμφίβολη. Γεγονός που… συνεισφέρει στο να υπάρχει έντονος εκνευρισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ