Μπούτσκος: «Είναι ντροπή η εμφάνισή μας στην τέταρτη περίοδο, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Παντελής Μπούτσκος τόνισε πως «πέταξαν» ότι καλό είχαν κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στο ματς, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τις κακές επιθέσεις των παικτών του στην τέταρτη περίοδο και όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν στις κρίσιμες επιθέσεις και ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει ποιο το μέλλον του στον πάγκο.

Αναλυτικά: «Δεν παίξαμε έξυπνα στην τέταρτη περίοδο. Ήταν μια ντροπιαστική προσπάθεια σε αυτό το διάστημα, ‘πετάξαμε’ ότι καλό κάναμε νωρίτερα στο παιχνίδι. Υπεύθυνος είμαι εγώ που δεν κατάφερε η ομάδα να κάνει μια σωστή επίθεση στο τέλος. Η μπάλα ‘κόλλησε’ στα χέρια μας πολλή ώρα. Άσχημο επιθετικό δεκάλεπτο, τα παιδιά θυσίασαν τα κορμιά τους, ήμασταν κυρίαρχοι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, όμως είναι δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Έβλεπα στα μάτια των παιδιών ότι το θέλουν και είναι αποφασισμένοι πριν το ματς. Ο χειρότερος φόβος για έναν αθλητή είναι να νικήσει. Στην ώρα των αποφάσεων, η ομάδα μας δεν είναι καλή σε αυτό το σημείο. Δεν κάναμε ούτε μία σωστή επίθεση στο τέλος. Η ροή της επίθεσής μας είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα.

Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, ειδοποιήθηκα να είμαι παρών σε αυτό το παιχνίδι. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, πρέπει να δούμε πρώτα ποιος θα είναι στον πάγκο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ