Μπότο: «Να δώσουμε το 200% για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Το σύνθημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έδωσε ο Ζοσέ Μπότο.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» υποστήριξε πως θα δώσουν το 200% για να φέρουν το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως θέλει να γιορτάσει παρέα με τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πιστεύω στην ομάδα μας. Είναι κάτι ιδιαίτερο σαν θεσμός, νιώθω τιμή που είμαι μέρος όλου αυτού», είπε αρχικά.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Ήταν μια δύσκολη πορεία, γιατί αφήσαμε εκτός και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Αναφορικά με το αν είναι διαφορετικό το παιχνίδι, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι τελείως διαφορετικό. Όχι μόνο επειδή θα αγωνιστούν μάλλον κάποιοι διαφορετικοί παίκτες, αλλά και επειδή το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και το κίνητρο είναι μεγάλο και οι λεπτομέρειες είναι εντελώς διαφορετικές».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα: «Εκτιμούμε πως ήρθαν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί. Έχω δει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θα ήθελα να γιορτάσω και εγώ μαζί τους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ