Μπονιφάντε: «Μας έδωσε την πρόκριση η ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε»

Ο Ντάντε Μπονιφάντε τόνισε πως η Εθνική βόλεϊ ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της, γνωρίζοντας πως θα χρειαστεί νίκη στην Κροατία για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού, την οποία και πέτυχε, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και τους αφιέρωσε τη νίκη για τα όσα πέτυχαν, ενώ την αφιέρωσε και στους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τα προκριματικά, ξέραμε ότι για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε βαθμούς από την Κροατία. Αυτό το πετύχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξασφαλίσαμε την πρόκριση μία αγωνιστική πριν το τέλος των προκριματικών, χάρη στη μεγάλη ποιότητα αυτών των παικτών.

Παίξαμε όλα τα παιχνίδια όπως έπρεπε και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε τα προκριματικά, χάνοντας με 2-0 σετ στη Νορβηγία και τώρα είμαστε στο Ευρωπαϊκό, έχοντας ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε.

Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στους Έλληνες φιλάθλους. Είδα δύο φορές την αγάπη τους για την Εθνική ομάδα και η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Τους περιμένουμε και κόντρα στη Νορβηγία για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ