Μπονιφάντε: «Είχαμε προετοιμαστεί για την εξέλιξη σε αυτό το ματς»

Ο Ντάντε Μπονφάντε τόνισε πως το ματς της Εθνικής βόλεϊ κόντρα στην Κύπρο δεν είχε έντονες φάσεις, όμως οι παίκτες του έδειξαν τη σωστή νοοτροπία, αλλά ζήτησε προσοχή για τη νίκη στη Μεγαλόνησο το Σάββατο, ώστε να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιου είδους ματς. Χωρίς γρήγορες φάσεις, χωρίς έντονο ρυθμό, καθώς η Κύπρος είναι μια ομάδα πολλά φλοτ σέρβις. Σήμερα, όμως, τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, με τη σωστή νοοτροπία, παίζοντας πόντο με πόντο χωρίς φόβο και είμαι πραγματικά χαρούμενος».

Ο Μπονιφάντε ξεκαθάρισε ότι παρά το 3χ3 «δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Έχουμε ακόμη τρία ματς και το μυαλό μας είναι μόνο στην Κύπρο, όπου παίζουμε σε 72 ώρες… Έχουμε τρία ματς σε δέκα μέρες και θέλει προσοχή».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζαλμάς τόνισε πως: «Όπως είπα και στα παιδιά, αν με αυτή την εμφάνιση, που νομίζω ήταν λίγο φοβισμένη, καταφέραμε να κάνουμε 19 πόντους σε κάθε σετ μέσα στη Γλυφάδα, καταρχήν μ’ αφήνει ικανοποιημένο και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο ματς της Λευκωσίας και κυρίως στο ματς της άλλης Τετάρτης στη Νορβηγία, που είναι το σημαντικό για εμάς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ