Μπεργκ: «Είχαμε καλή απόδοση και νοοτροπία»

Ο Νορβηγός τεχνικός της πρωταθλήτριας Κύπρου τόνισε πως απέκτησαν ψυχολογία για όσα συμβαίνουν τελευταία και χαρακτήρισε σημαντική την καλή πορεία στην Ευρώπη συνάμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Είναι ωραίο συναίσθημα να νικάς. Είχαμε καλή απόδοση, σήμερα όλοι συνέβαλαν για αυτό. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, διάφορα παράξενα πράγματα είχαν γίνει. Επιτέλους, ήρθε η νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι καλή για την ψυχολογία μας αυτή η νίκη. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη, όμως πολύ σημαντικό είναι και το πρωτάθλημα.

Αυτό, όμως, δεν παύει από το να είναι σημαντική η πορεία στην Ευρώπη. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Ήταν μια σημαντική νίκη και ιστορική, γιατί είναι πρώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το να πάρουμε αυτήν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και στην κατάσταση στην οποία είμαστε, είναι μεγάλη νίκη. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με τον τρόπο που έπαιξαν».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ