Μπέιλ: «Είναι δύσκολο να χωνέψεις αυτήν την ήττα»

Η Ουαλία υπέστη ήττα-σοκ από το Ιράν, χάνοντας με σκορ 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Ο αρχηγός και ηγέτης των Ουαλών, Γκάρεθ Μπέιλ, μίλησε μετά το ματς για την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των «Δράκων» μετά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, αλλά και για το πολύ απαιτητικό επερχόμενο παιχνίδι με την Αγγλία (29/11, 21:00).

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω πέρα από το να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την ήττα. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να χωνέψεις αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο 33χρονος Ουαλός για την ήττα από το Ιράν.

Όσον αφορά το ματς-«τελικό» με την Αγγλία που έρχεται, σχολίασε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι. Θα είναι πολύ δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να απολαύσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Τέλος, όσον αφορά την κόκκινη που δέχτηκε ο Χένεσι, που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, δήλωσε: «Δεν μπόρεσα να ξαναδώ την κόκκινη στον τερματοφύλακα, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν . Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και πρέπει να προχωρήσουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ