Μπακασέτας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, τόνισε πως ήταν σημαντική η συμβολή των γιατρών της ομάδας για τη συμμετοχή του στο 3-1 επί της Βορείου Ιρλανδίας, στάθηκε στην ασίστ από την οποία ξεκίνησε το 2-1, ανέλυσε την εικόνα στα δύο ημίχρονα και στάθηκε στην εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον οι περισσότεροι παίκτες.

Αναλυτικά:

Για την ασίστ στο γκολ του Μασούρα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό της Εθνικής και τους φυσιοθεραπευτές, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιζα. Έκαναν τρομερή δουλειά, έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να παίξω.

Στο 2-1, κοντρολάρω για να σουτάρω, αλλά κάνω κακό κοντρόλ. Είδα λίγο το σορτσάκι το μπλε και πέρασα την πάσα. Ήμουν σίγουρος για τον Μασούρα ότι θα σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος δεν δώσαμε περιθώρια, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα υπάρχουν και ματς που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά δείξαμε ότι καταλάβαμε τα λάθη μας και το αποδείξαμε».

Για την εικόνα της Εθνικής: «Το ‘λιθαράκι’ το έχουμε βάλει από τον Ιούνιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, τα νέα παιδιά είναι πολύ κοντά σε εμάς τους πιο έμπειρους, οπότε είναι στο χέρι μας να παρουσιάζουμε συνέχεια το σημερινό πρόσωπο και να βελτιωνόμαστε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ