Μουρίνιο μετά το 5-1 της Ρόμα: «Δεν παίξαμε καλά»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μένει ευχαριστημένος… ποτέ! Ακόμη και μετά τη νίκη της Ρόμα με το εμφατικό 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά. Πόσω μάλλον για να φτάσει σε μια τόσο ευρεία επικράτηση.

«Δεν παίξαμε καλά. Μερικές στιγμές ήμασταν καλά, μια δυνατή ομάδα πρέπει να είναι ενωμένοι, αλλά πρέπει να λειτουργούμε περισσότερο σαν σύνολο μέσα στις δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά, δεν έμεινα ευχαριστημένος καθόλου από την απόδοση. Δεν είχαμε ποιότητα, προ ημερών προπονηθήκαμε πάνω σε αυτό, αλλά τα μπακ μας δεν πίεζαν και δεν υπήρχε αρκετή ένταση, ενώ χάσαμε και πολλές μονομαχίες.

Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε άσχημα, αλλά δεν παίξαμε και καλά, ειδικά για να κερδίσουμε με 5-1. Ναι, έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας αλλά δεν κάναμε όσα έπρεπε», είπε αρχικά.

Όσο για τον Πελεγκρίνι, ανέφερε: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, μου ειπε χθες πως θα υπογράψει σύντομα ένα νέο συμβόλαιο. Είναι ο αρχηγός μας, θα ανανεώσει και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ