Μιλάνοβιτς: «Στο δεύτερο δουλέψαμε πιο σκληρά, αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς τόνισε πως οι πολίστες του Ολυμπιακού έπαιξαν σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησαν τη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς, αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 και εξήρε την απόδοση των Μουρίκη και Κολόμβου.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη μας στα θύματα της Θύρας 7. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη μας, παρά το γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κάποια λάθη και δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος πέντε τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, όμως, δουλέψαμε πολύ πιο σκληρά, ειδικά στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά σε όλους τους τομείς και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συμφωνώ, πως Κολόμβος και Μουρίκης έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να προκριθούμε στο Final-8».

Χριστόδουλος Κολόμβος: «Αφιερώνουμε τη νίκη μας, αλλά και το Κύπελλο στα θύματα της Θύρας 7. Η σκέψη μας είναι και στα θύματα από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Ελπίζω να σταματήσει εδώ η καταμέτρηση των θυμάτων. Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι, έχω αγωνιστεί και στην Τουρκία, έχω φίλους εκεί, μίλησα με κάποιους, είναι όλοι συγκλονισμένοι.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, καλά παίξαμε όλοι μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η διαφορά ποιότητας υπάρχει, αλλά, για να νικήσεις, πρέπει να παίξεις καλά, ειδικά στο Champions League. Παίξαμε καλά, πήραμε μια νίκη που έπρεπε να πάρουμε και συνεχίζουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ