Μίλαν – Ιντερ: Σημαντικές διαφορές στις τιμές των εισιτηρίων του Champions League

Μίλαν και Ιντερ συνεχίζουν στους «8» του Champions League, με την πολιτική τους να διαφέρει στις τιμές των εισιτηρίων.

Οι Ροσονέρι κληρώθηκαν με τη Νάπολι και οι Νερατζούρι με τη Μπενφίκα. Και αν προκριθούν αμφότερες, θα συναντηθούν στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οπως είχε και το 2002-03 δηλαδή αλλά και το 2004-05, να και ήταν προημιτελικός τότε. Μια προοπτική που ενθουσιάζει, φυσικά, τους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και τους ουδέτερους. Αυτό, όμως, είναι… μακριά ακόμη. Προέχουν οι αγώνες των προημιτελικών και οι δύο ομάδες από το Μιλάνο ποντάρουν στη συμπαράσταση των οπαδών τους. Ποντάρουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως συμβαίνει άλλωστε και κάθε εβδομάδα στο πρωτάθλημα.

Το Σαν Σίρο ή Μεάτσα επομένως, όπως θέλει ο καθένας, θα είναι κατάμεστο και στις δύο περιπτώσεις. Δεν θα είναι ίδια, όμως, τα ποσά που θα μπουν στα ταμεία των δύο κλαμπ. Και δεν θα είναι τα ίδια, γιατί στις τιμές των εισιτηρίων παρατηρούνται μεγάλες διαφορές. Η Μίλαν, όπως είχε συμβεί και πέρυσι για τους αγώνες των ομίλων του Champions League, έχει πιο ακριβά εισιτήρια από την Ιντερ. Αισθητά πιο ακριβά, με αποτέλεσμα ο ιταλικός Τύπος να εστιάσει σε αυτό. Να ασχοληθεί με το θέμα, εξαιτίας και των αντιδράσεων που υπάρχουν από τους οπαδούς. Οχι ότι δεν θα εξαντληθούν τα εισιτήρια, αυτό είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχει ενόχληση στους οπαδούς των Ροσονέρι για τα πιο ακριβά εισιτήρια.

Θα μπορούσε να εξηγηθεί στη λογική ότι αντίπαλος θα είναι η Νάπολι, ιταλική ομάδα δηλαδή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, όμως, η Μίλαν να έχει πιο ακριβά εισιτήρια από τους Νερατζούρι. Οπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, δεν υπάρχει ούτε μία θύρα του γηπέδου στο οποίο να είναι πιο φθηνή η είσοδος για τους φίλους των Ροσονέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ