Μίλαν: Εκπληξη με Μοράτα για την επίθεση

Η Μίλαν θα πρέπει να ενισχυθεί στην επίθεση το καλοκαίρι και τις τελευταίες μέρες παίζει δυνατά το όνομα του Αλβαρο Μοράτα.

Οι Ροσονέρι, ως γνωστόν, έχουν θέμα στην επίθεσή τους. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι στα τελειώματα, ο Ρέμπιτς βγάζει τραυματισμούς, ο Οριγκί δεν έχει προσαρμοστεί, ο Ζιρού μεγαλώνει συνεχώς… Είναι απαραίτητο, με λίγα λόγια, για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να ενισχυθεί μπροστά και θα το κάνει. Αυτό το αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ από Ιταλία εδώ και καιρό. Τις τελευταίες δύο μέρες, όμως, αναφέρουν και κάτι άλλο. Οτι στόχος των Μιλανέζων, δηλαδή, μπορεί να είναι τελικά ο Μοράτα, αφού η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλά θετικά.

Πρώτον, έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το 2024, δεν θα είναι ακριβός επομένως. Δεύτερον, ξέρει καλά τη Serie A από τις δύο θητείες του στη Γιουβέντους. Τρίτον, λατρεύει την Ιταλία, αφού Ιταλίδα είναι και η σύζυγός του. Τέταρτον, δεν θα είχε πρόβλημα να ρίξει το κασέ του και να υπογράψει για λιγότερα από όσα παίρνει στην Ισπανία. Πλην των Ροσονέρι, άλλωστε, ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες των ΗΠΑ και ο ίδιος προτιμάει να παραμείνει στην Ευρώπη. Πεμπτον, είναι σταθερός στις επιδόσεις του. Μπορεί να μην είναι… αδίστακτος killer, από το 2014-15, όμως, βάζει πάντα διψήδιο αριθμό γκολ κάθε σεζόν.

Υπολογίζοντας, επομένως, όλα αυτά, οι άνθρωποι της Μίλαν σκέφτονται όλο και περισσότερο τον Μοράτα. Και από εκεί και πέρα, θα φανεί το προσεχές δίμηνο αν όντως θα προχωρήσουν ή όχι με στόχο την απόκτησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ