Μεταθέτει την έναρξη στις διοργανώσεις της πλην BCL η FIBA

Την απόφαση να αρχίσουν με σημαντική καθυστέρηση οι τρεις διασυλλογικές διοργανώσεις της, αλλά όχι (τουλάχιστον για την ώρα) το Basketball Champions League πήρε η FIBA λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία.

Όπως έγινε γνωστό, το Eurocup Γυναικών θα αρχίσει αντί για τα τέλη Σεπτεμβρίου στις 10 και 17 Δεκεμβρίου με τα προκριματικά, ενώ η κανονική περίοδος θα αρχίσει στις 7 Ιανουαρίου. Για την Ευρωλίγκα των Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει με τα προκριματικά στα τέλη Σεπτεμβρίου, είναι στον αέρα τόσο η διεξαγωγή αυτών, όσο και η κανονική περίοδος που θα άρχιζε τον Οκτώβριο.

Όσο για το FIBA Europe Cup, που θα άρχιζε στα μέσα Οκτωβρίου, πάει για 6 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως αν ο Ηρακλής δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του BCL και μετατεθεί στο FIBA Europe Cup, θα περιμένει μήνες για να παίξει στην Ευρώπη.

Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, τα οποία δεδομένης και της μετάθεσης του Ευρωμπάσκετ 2021 για το 2022, δεν αποκλείεται να μετατεθούν για Φεβρουάριο.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ