Μεντιλίμπαρ: «Βλέπω όρεξη, κίνητρο, θέληση για τον τελικό – Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα»

Μεντιλίμπαρ: «Βλέπω όρεξη, κίνητρο, θέληση για τον τελικό – Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δηλώνει ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι διψασμένοι για τον τελικό του Conference League και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ο Μεντιλίμπαρ τονίζει ότι οι παίκτες έδειξαν όρεξη, κίνητρο και θέληση στη χθεσινή προπόνηση, δείχνοντας αισιοδοξία για τον αποψινό αγώνα.

Αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας στο Conference League, περιγράφει τον τελικό ως μαραθώνιο και υπογραμμίζει τη σημασία της προετοιμασίας και του ψυχικού κλίματος στα αποδυτήρια.

Ο Μεντιλίμπαρ εκφράζει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και αναφέρεται στην διαφορά στην προετοιμασία σε σχέση με πέρυσι, καθώς επίσης και στη συμβολή των παικτών από το Μαρόκο στην φετινή πορεία.

Ο προπονητής τονίζει την σημασία της συγκέντρωσης και της συνέχειας στο παιχνίδι, ενώ δεν ξεχνά το εκάστοτε αντίπαλο και την προετοιμασία που απαιτείται.

Τέλος, αναφέρεται στο συναίσθημα που νιώθει ενόψει του αυριανού ματς και τη σημασία της συνολικής πορείας του Ολυμπιακού στο Conference League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ