Με Καναδά για την πρόκριση στους «8» του United Cup η Ελλάδα: Αρχή με Τσιτσιπά, συνέχεια με Σάκκαρη

Με Καναδά για την πρόκριση στους «8» του United Cup η Ελλάδα: Αρχή με Τσιτσιπά, συνέχεια με Σάκκαρη

Η Ελλάδα παλεύει να προκριθεί στους “8” του United Cup με τον Καναδά: Ο Τσιτσιπάς ξεκινά, η Σάκκαρη συνεχίζει

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για να προκριθεί στους “8” του United Cup καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του Καναδά. Η Ελλάδα θέλει να κερδίσει ώστε να συνεχίσει στη διοργάνωση του Σίδνεϊ. Αν κερδίσει τρία από τα παιχνίδια, θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο και θα προκριθεί απευθείας. Αν κερδίσει δύο παιχνίδια και χάσει ένα, τότε η πρόκριση θα κριθεί από τα σετ που θα κερδίσει συνολικά. Αν χάσει δύο ή τρία παιχνίδια, τότε θα μείνει εκτός συνέχειας.

Η αρχή θα γίνει με το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του Στίβεν Βτίεζ στις 8:30 ώρα Ελλάδας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν αγωνίστηκε χθες στα μονά, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στον αγώνα εναντίον του Ντίεζ. Επίσης, η ομάδα του Καναδά έχει μια σημαντική απουσία, καθώς ο Φίλιξ Οζιέρ Αλιασίμ αντιμετωπίζει προβλήματα στο γόνατο και θα αγωνιστεί μόνο στο διπλό.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ το τρίτο παιχνίδι θα είναι μεικτό διπλό με τους συνδυασμούς Σάκκαρη-Τσιτσιπά και Φερνάντεζ-Οζέρ Αλιασίμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ