Μαρινάκης: “Δείξαμε την Ψυχή του Θρύλου στην Πόλη”

Μαρινάκης: “Δείξαμε την Ψυχή του Θρύλου στην Πόλη”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ευχαριστημένος και υπερήφανος για την αγωνιστική επίδοση της ομάδας του, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Αναφέροντας τη σημασία αυτής της νίκης, ο Μαρινάκης είπε: “Ήταν μια μεγάλη νύχτα, καθώς καταφέραμε να σπάσουμε ένα ρεκόρ στην Πόλη. Δείξαμε ενωμένοι την πραγματική ψυχή του Ολυμπιακού, του θρύλου, του πρωταθλητή. Αυτή η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μεγάλα πράγματα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Το έχουμε πιστέψει και το έχουμε πετύχει με δύσκολες προσπάθειες. Ο δρόμος μπορεί να είναι ανηφόρας, αλλά αυτός είναι ο τρόπος μας”.

Σχετικά με το αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης, ο Μαρινάκης ανέφερε: “Το σημαντικότερο είναι να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη“.

Τέλος, αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Μαρινάκης τόνισε: “Ο κ. Μεντιλίμπαρ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Μαζί ανανεώνουμε το πνεύμα της ομάδας και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ