Λάσο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους, έχω ήδη προσφορές»

Ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές στην Ευρώπη είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα απουσιάζει για καιρό από τους πάγκους.

Ο Λάσο, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τονίζοντας πως είναι έτοιμος να επανέλθει στη δράση, ενώ σχολίασε και τα πρόσφατα γεγονότα με τις χειρονομίες του Ντόντσιτς προς τους διαιτητές στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάστασή του: «Όλοι με ρωτούν πώς είμαι… και είμαι καλά. Ένας καρδιολόγος μου είπε ότι έπρεπε να είχα προπονήσει την ομάδα στους τελικούς της Liga Endesa (σσ. πέρσι) και ότι δεν έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Το σχέδιό μου είναι του χρόνου να προπονώ κάποια ομάδα, δεν ξέρω που. Και φέτος είχα προσφορές στα χέρια μου, αλλά από σεβασμό δεν θέλω να αναφέρω τις ομάδες»

Για το περιστατικό της χειρονομίας του Ντόντσιτς προς διαιτητές στο ΝΒΑ: «Ο Ντόντσιτς ήταν πάντα έτσι και πιστεύω ότι πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του γιατί δεν του κάνει καλό. Οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουν λάθη, οπότε όλα αυτά τον βγάζουν εκτός εστίασης. Αν και το κίνητρο είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν μου άρεσαν οι και οι δηλώσεις που έκανε μετά. Δεν μου αρέσει που μεταφέρει ένα αίσθημα ανικανότητας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το πει αυτό. Αν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του, να σωπάσει και να το φτιάξει, όχι να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αλλά ο Ντόντσιτς είναι σούπερ σταρ, ας κάνει ό,τι θέλει»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ