Λαπροβίτολα: «Πάντα είναι υπέροχο να αποτελείς πρώτη επιλογή, αλλά δεν εξαρτιόταν από μένα»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Νίκολας Λαπροβίτολα, σχολιάζοντας και όσα έγιναν μέχρι να αποφασιστεί η παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν», σχολίασε αρχικά ενώ για το τι ακριβώς συνέβη απάντησε:

«Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω. Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason» .

Όσο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, είπε: «Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα. Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ