Λάντο Νόρις: Οδήγησε μονοθέσιο της F3 και βλέπει… F1

Έχοντας διανύσει τους τελευταίους μήνες χωρίς αγωνιστική δράση στα σιρκουί, παρά μόνο σε virtual αγώνες, ο Λάντο Νόρις επέστρεψε στο τιμόνι… όχι όμως σε αυτό της McLaren.

Ο 20χρονος πιλότος άρχισε την προετοιμασία για την επιστροφή του στα Γκραν Πρι στο μονοθέσιο της Carlin της F3, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα του 2017 πριν μπει στη Formula 1 ως πιλότος της McLaren.

«Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία στη F3 και την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να κάνω καρτ, απλώς για να επανέλθει το σώμα μου ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς» δήλωσε ο Νόρις.

Η F1 ανακοίνωσε τους πρώτους οκτώ αγώνες του 2020, με την Αυστρία να φιλοξενεί διπλό Γκραν Πρι, πριν το πρωτάθλημα συνεχιστεί στην Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, το Βέλγιο και την Ιταλία. Παρόλο που ο Βρετανός πιλότος προετοιμαζόταν όσο καλύτερα μπορούσε για την επιστροφή των αγώνων, αποκάλυψε ότι το να οδηγείς μονοθέσιο της F1 για πρώτη φορά θα εξακολουθούσε να είναι «πρόκληση».

«Το να ξαναρχίσουν όλα τον επόμενο μήνα θα είναι παράξενο, αφού σχεδόν συνήθισα τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες κοιτάζοντας οθόνες υπολογιστών όλη την ώρα. Ανυπομονώ για αυτό. Θα είναι μια πρόκληση να επιστρέψουμε σε ένα μονοθέσιο της F1, γιατί είναι δύσκολο. Τα μονοθέσια της Formula 1 δεν μοιάζουν με κάτι άλλο που μπορείς να οδηγήσεις. Θα είναι ένα ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις στο μονοθέσιο και να νιώθεις σαν να είσαι στο όριο και να το πιέζεις στο μέγιστο», είπε χαρακτηριστικά ο Λάντο Νόρις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ