ΚΥΑΝΑ MVP της έκτης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Αρτακιανού

Η Μαριαλένα Αρτακιανού αναδείχθηκε ΚΥΑΝΑ MVP της έκτης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. Η διεθνής λίμπερο της ΑΕΚ ήταν η πρωτεργάτισσα της νίκης της Ένωσης με 3-2 σετ στη Βούλα επί της Θέτιδας και βοήθησε τα μέγιστα για την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα πάρα πολύ. Το περίμενα χρόνια. Επειδή δουλεύω πολύ σκληρά, ανυπομονούσα για μία τέτοια διάκριση. Ειδικά, στη θέση της λίμπερο είναι δύσκολο να διακριθείς. Δεν παρατηρεί την τόσο και δεν τη θαυμάζει τόσο ο κόσμος, όσο τις άλλες θέσεις. Στην Ελλάδα είναι αδικημένη, ενώ στο εξωτερικό όχι τόσο», σχολίασε αρχικά η 29χρονη άσος, ενώ για το παιχνίδι με τη Θέτιδα ανέφερε πως:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι με τη Θέτιδα, το ξέραμε από την αρχή. Η Θέτις θα κάνει ζημιές σε πολλές ομάδες και, ειδικά, στην έδρα της. Είναι μία μαχητική ομάδα. Κάναμε και εμείς κάποια λάθη και, σε κάποια σημεία, παίξαμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ, αλλά σε άλλα κάναμε εύκολα λάθη. Το σημαντικό είναι η νίκη και πιστεύω, από εδώ και πέρα, με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Αναλυτικά, η κορυφαία επτάδα:

Πασαδόρος: Γκαμπριέλε Μπέντα (Ηλυσιακός Α.Ο.) 2π. (1/3 επ., 1 άσσος)

Ακραίες: Γιαμίλα Νίζετιχ (Α.Ε.Κ.) 25π. (22/55 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 50% υπ. – 27% άριστες), Λιούμπιτσα Κέτσμαν (Α.Ο. Θήρας) 9π. (8/13 επ., 1 άσσος, 68% υπ. – 43% άριστες)

Διαγώνια: Μίλιτσα Κούμπουρα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Α.Ε.Κ.) 12π. (9/12 επ., 3 μπλοκ), Ιωάννα Πολυνοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) 13π. (8/12 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ)

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (Α.Ε.Κ.) (λ, 74% υπ. 35% άριστες σε 31 υποδοχές)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ