Κορακάκη: «Στεναχωρημένη αλλά περήφανη – Παλεύουμε για την τελειότητα»

Μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι, ωστόσο η Άννα Κορακάκη εμφανίστηκε περήφανη για την παρουσία της, μετά από μάλιστα μεγάλο διάστημα αποχής από τελικούς.

Παράλληλα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο, μίλησε για τα 25 μέτρα σπορ πιστόλι που ακολουθούν και τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:«Αρχικά όσον αφορά τα προκριματικά, ήμασταν πάρα πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενη με την επίδοση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αφού προερχόμουν μόνο από δύο αγώνες και νωρίτερα, έναν χρόνο αποχής λόγω κορωνοϊού από διοργανώσεις.

Είχα ουσιαστικά δύο χρόνια να αγωνιστώ σε τελικό, ήταν δύσκολος. Η αλήθεια είναι ότι με τους νέους κανονισμούς παίζει ρόλο το timing, πότε θα γίνει η κακή βολή. Όταν εγώ βγήκα από τον τελικό, οι αντίπαλες μου (Ουκρανή και Κινέζα) έκαναν κακές βολές. Αν αυτό είχε συμβεί νωρίτερα θα ήμουν στα μετάλλια και αυτό είναι το μοναδικό που με στεναχωρεί. Κατά τα άλλα είμαι χαρούμενη και περήφανη.

Τα 25 μέτρα σπορ πιστόλι είναι στις 29 και 30 του μήνα, πρέπει να κρατήσω δυνάμεις και για εκεί. Θα προσπαθήσω να περάσω στον τελικό, εκεί όπου είναι “ρώσικη ρουλέτα”. Είμαστε 10-12 αθλήτριες στο ίδιο επίπεδο οπότε δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις.

Σίγουρα κρατάω όποια τεχνικά λάθη που έκανα, αλλά πάντα προσπαθούμε για την τελειότητα και για αυτό παλεύουμε».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ