Κακά: «Στην Βραζιλία ο Ρονάλντο είναι απλά ένας χοντρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο»

Ο σπουδαίος Κακά μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Bein Sports και αναφέρθηκε στην εθνική Βραζιλίας, αλλά και στον Ρονάλντο.

Ο 40χρονος πρώην άσος έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν, λέγοντας πως αρκετοί άνθρωποι στην Βραζιλία δεν εκτιμούν το «φαινόμενο» και τον αντιμετωπίζουν απλά ως… έναν χοντρό άνθρωπο.

«Είναι παράξενο που το λέω, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα. Συμβαίνει μερικές φορές. Εάν δεις τον Ρονάλντο να περπατάει στην Αγγλία θα πεις “ουάου”, υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στην Βραζιλία είναι απλά ένας χονδρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο», ανέφερε ο Κακά και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή πολλά άτομα στην Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ αλλά με αρνητικό τρόπο».

Ο παρουσιαστής Ρίτσαρντ Κις απόρησε και ρώτησε τον πρώην άσο: «Περίμενε λίγο, ο Ρονάλντο δεν απολαμβάνει την ίδια εκτίμηση από τους Βραζιλιάνους σε σύγκριση με εμάς;»

«Υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που αγαπούν τον Ρονάλντο. Εγώ τον αγαπώ, όμως ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στην Βραζιλία είναι διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο τον σέβονται στο εξωτερικό.

Βλέπω ότι εκτός Βραζιλίας υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός προς τον Ρονάλντο απ’ότι εντός των συνόρων», ήταν η απάντηση του 40χρονου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ