Ίβιτς: «Θα είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη»

Ευχαριστημένος με την βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.

Επιπλέον, ο Σέρβος τόνισε πως περιμένει διαφορετικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, χαμηλώνοντας τους τόνους ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ:«Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πράγματα τα οποία μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε βάσει της φιλοσοφίας που θέλουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι, έχουμε ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση κι αυτό θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Ζάχαβι: «Ήρθε για να μας βοηθήσει και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει σκληρά. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για τον Ζάχαβι γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 30 λεπτά. Θα παίξει περισσότερο στον δεύτερο αγώνα εφόσον του το επιτρέψει η φυσικά κατάστασή του».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ