Τον Σεπτέμβριο του 2022, οι γυναίκες της Άρσεναλ είχαν καταφέρει να επικρατήσουν με 4-0 της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, σε ένα ματς που είχε συνοδευτεί και με ρεκόρ, αν αναλογιστεί κανείς πως ποτέ πριν το «Έμιρεϊτς» δεν είχε συγκεντρώσει τόσο πολύ κόσμο σε ματς της Women Super League.
Still red ❤️ pic.twitter.com/uaKhzyE1M1
— Arsenal Women (@ArsenalWFC) March 25, 2023
Ωστόσο, το δεύτερο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων «βάφτηκε» κόκκινο και στο 2023, με τους «κανονιέρηδες» να κερδίζουν με 5-1, με χαρακτηριστική ευκολία.
Προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0 και παρότι η Ίνγκλαντ μείωσε στο φινάλε του δευτέρου μέρους, το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Λιτλ έκανε το 3-1 με πέναλτι και το ματς ολοκληρώθηκε σε έξι λεπτά, με τις Φουρντ και Μαάνουμ να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα από το 70’ μέχρι και το 76’.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.