Η αήττητη πορεία της Λεβερκούζεν: Ένας χρόνος χωρίς ήττα!

Η αήττητη πορεία της Λεβερκούζεν: Ένας χρόνος χωρίς ήττα!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία φορά που η Λεβερκούζεν ηττήθηκε σε επίσημο παιχνίδι. Ήταν η 27η Ιουνίου 2023, με την Μπάγερ να χάνει 3-0 εκτός έδρας από τη Μπόχουμ στην Bundesliga.

Η επιλογή του Τσάμπι Αλόνσο ως προπονητής φάνηκε ριψοκίνδυνη στην αρχή, αλλά η ομάδα ανέκαμψε γρήγορα και εξελίχθηκε σε έναν αήττητο γίγαντα.

Με στόχευμένες μεταγραφές, η ομάδα αναβαθμίστηκε και ξεχώρισε ο Τζάκα ως κεντρικός παίκτης. Υπό τις οδηγίες του «King Xabi», η Λεβερκούζεν σάρωσε σε όλους τους τομείς και κατέκτησε τις κατηγορίες Bundesliga, DFB Pokal και Europa League, παραμένοντας αήττητη.

Η ομάδα έχει καταφέρει απίστευτα επιτυχημένα αποτελέσματα, σπάζοντας ρεκόρ αήττητης σειράς και σκοράροντας γκολ στο τελευταίο λεπτό. Η Λεβερκούζεν έχει μεταμορφωθεί σε μια ομάδα που αρνείται την ήττα και κάνει το ακατόρθωτο, ανεβάζοντας τον πήχη για το ποδόσφαιρο.

Πλέον, το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι αν μπορεί να ολοκληρώσει η Λεβερκούζεν την τριάδα τίτλων αήττητη. Με ασταμάτητη πορεία και απίστευτη απόδοση, η ομάδα παραμένει αχτύπητη στην πορεία της προς την κορυφή του ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ