Γκρίνια Τάντιτς: “Αισθάνομαι πως είμαι ο καλύτερος στη Σερβία, δεν είναι εύκολο να μην παίζω βασικός”

Γκρίνια Τάντιτς: “Αισθάνομαι πως είμαι ο καλύτερος στη Σερβία, δεν είναι εύκολο να μην παίζω βασικός”

Έχει ξεσπάσει η φασαρία στη Σερβία. Ο Ντούσαν Τάντιτς εξέφρασε ανοιχτά την απογοήτευσή του για το ότι δεν αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα στο πρώτο ματς της ομάδας στο Euro, όπου χάθηκε με 1-0 από την Αγγλία.

Στην ανακοίνωσή του δήλωσε: “Επικοινώνησα φυσικά με τον προπονητή. Δυσκολεύτηκα να καταλάβω γιατί δεν έπαιξα, ειδικά σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία. Νιώθω ότι είμαι ο αρχηγός και ο κορυφαίος στην ομάδα. Δεν το λέω επιδεικτικά. Θα προτιμούσα να ξεκινούσα βασικός, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο αν έπαιζα ολόκληρο το παιχνίδι. Αν ο προπονητής θέλει να παίζω μόνο για μισή ώρα, το καταλαβαίνω, αλλά εγώ θέλω τα 90 λεπτά,” δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του δεν φάνηκαν ιδιαίτερα καλές στα αυτιά του προπονητή της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Στόικοβιτς, ο οποίος ανέφερε: “Δε μου αρέσει αυτό που είπε. Δεν είναι καλό. Ήταν απόφασή μου για τακτικούς λόγους. Ήθελα τον Τάντιτς φρέσκο στο δεύτερο μέρος. Αυτό ήταν το μόνο κριτήριο, τίποτα περισσότερο. Πρόκειται για τακτική, τίποτα παραπάνω.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ