Γιουβέντους – Ντε Λιχτ: Λεφτά και παίκτη προσφέρει η Τσέλσι

Η Τσέλσι θέλει τον Ματάις Ντε Λιχτ και έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Γιουβέντους, ενώ έγινε γνωστή και η πρότασή της.

Το θέμα του Ολλανδού αμυντικού ήρθε ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, με τα ρεπορτάζ να… αλλάζουν εντελώς. Αρχικά γινόταν λόγος για ανανέωση του συμβολαίου και τώρα για πώληση. Μια πώληση που μοιάζει όλο και πιο πιθανή, αφού οι Ιταλοί στέκονται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός: Η Γιουβέντους δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κάποιο σινιάλο από τον Ντε Λιχτ για να ανανέωση. Αντιθέτως, η εκπρόσωπός του ουσιαστικά προανήγγειλε ότι μπορεί να έρθουν προτάσεις. Και από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι των Μπιανκονέρι αν θα πουν «ναι» ή «όχι».

Οι Τορινέζοι, είναι η αλήθεια, δεν ήθελαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση. Επιθυμία τους, άλλωστε, είναι να επεκτείνουν το συμβόλαιο που λήγει το 2024. Αν δεν γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να πουλήσουν φέτος τον παίκτη και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν για αμυντικό αφού έχασαν τον Αντόνιο Ρούντιγκερ και ο βασικός στόχος τους είναι ο Ντε Λιχτ, για τον οποίο μίλησαν με τη Γιουβέντους. Βασικά, όπως λένε στο Τορίνο, οι Αγγλοι ζήτησαν πληροφορίες για το θέμα και προφανώς ετοιμάζουν την πρότασή τους.

Μια πρόταση την οποία αποκαλύπτουν σήμερα οι Ιταλοί και η οποία, όπως λένε, θα είναι η εξής: Ενα ποσό στα 40-45 εκατ. ευρώ συν τον Τίμο Βέρνερ, τον διεθνή Γερμανό επιθετικό. Πρόταση που δεν φαίνεται να πείθει τη Γιούβε, αν όντως είναι αυτή. Βλέπετε, τα ρεπορτάζ που προαναγγέλουν την πρόταση, προαναγγέλουν και ότι η απάντηση θα είναι αρνητική. Προαναγγέλουν, δηλαδή, ότι οι Μπιανκονέρι θα ζητήσουν πολύ περισσότερα λεφτά χωρίς αντάλλαγμα κάποιον παίκτη. Ή αν είναι να δεχθούν λιγότερα λεφτά και παίκτη, θα ζητήσουν άλλον και όχι τον Βέρνερ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ