Γιουβέντους: Η πρόταση στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και η πώληση-κλειδί

Το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αναφέρεται ξανά για τη Γιουβέντους σε σημερινό ιταλικό ρεπορτάζ.

Οτι ο Σέρβος χαφ αρέσει στους Μπιανκονέρι δεν είναι κρυφό. Εδώ και χρόνια, άλλωστε, υπάρχουν σενάρια για μεταγραφή, αλλά αυτή δεν έχει γίνει. Παρ’ όλα αυτά, οι Ιταλοί δεν πτοούνται και αναφέρονται ξανά στο ενδιαφέρον των Τορινέζων για τον άσο της Λάτσιο. Ενα ενδιαφέρον που το ξέρει και ο ίδιος, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ εδώ και καιρό. Μέχρι που ήρθε τώρα, σήμερα (18/11), το ρεπορτάζ της πολιτικής Corriere della Sera. Ενα ρεπορτάζ το οποίο υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους έχει ενημερώσει την πλευρά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δηλαδή τον μάνατζέρ του, για την πρόταση που θα κάνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφει η Corriere della Sera, οι Μπιανκονέρι προσφέρουν στον Σέρβο συμβόλαιο με 7 εκατ. ευρώ ετησίως. Στη Λάτσιο παίρνει 3,2 και οι Ρωμαίοι σίγουρα δεν μπορούν να ανέβουν τόσο. Μπορούν, όμως, να κάνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Τορινέζους μέσω του ποσού που θα ζητήσουν. Αυτό, όμως, είναι άλλο θέμα. Προς το παρόν, η Corriere della Sera εστιάζει στο ποσό που προσφέρει η Γιούβε στον Σέρβο και αναφέρει και κάτι άλλο: Οτι το σημείο-κλειδί για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να πωληθεί ο Γουέστον ΜακΚένι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τότεναμ.

Αν γίνει αυτό, αν δηλαδή μπουν λεφτά στο ταμείο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το καλοκαίρι λογικά θα αποχωρήσει ως ελεύθερος ο Ραμπιό, ο οποίος παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως, θα υπάρξει… χώρος, σε οικονομικό επίπεδο, για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Με τη Λάτσιο να θέλει οπωσδήποτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2024, για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση διαπραγματευτικά όταν έρθει επίσημη πρόταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ