Γιουβέντους: Φήμες για επιστροφή Μαρότα – Τα άλλα ονόματα

Το όνομα του Μπέπε Μαρότα αναφέρουν οι Ιταλοί στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους, κάνοντας λόγο για πιθανή επιστροφή του.

Οι Μπιανκονέρι είναι σε μια περίεργη κατάσταση αυτή τη στιγμή αφού… δεν έχουν διοίκηση. Και θα συνεχίσουν έτσι μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου, όταν και αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό, όπως είπε ο Τζον Ελκαν, θα απαρτίζεται από τεχνοκράτες της Exor και νομικούς. Και θα είναι ένα διοικητικό συμβούλιο προσωρινό. Για την ακρίβεια, όπως γράφουν οι Ιταλοί, η… κανονική νέα διοίκηση των Τορινέζων θα προκύψει το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι τότε, στο Δ.Σ. θα είναι αυτοί που θα κρίνει η Exor ως κατάλληλους για να χειριστούν τα νομικά θέματα που έχουν προκύψει με την εισαγγελική έρευνα για τους ισολογισμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Ιταλοί συνδέουν ξανά τον Μαρότα με τη Γιουβέντους. Για την ακρίβεια, γράφουν ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί πρόταση από τον Ελκαν για να αναλάβει ξανά γενικός διευθυντής του κλαμπ. Και αν γίνει αυτό, συμπληρώνουν, οι πιθανότητες να την αποδεχθεί είναι πολλές αφού οι σχέσεις των δύο είναι άριστες. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο πολύπειρος Ιταλός παράγοντας έχει συμβόλαιο με την Ιντερ μέχρι το 2025. Από εκεί και πέρα, δεν είναι αυτό το μοναδικό όνομα που γράφουν οι Ιταλοί για τη νέα διοίκηση -εννοούμε αυτή που θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι- της Γιούβε. Τα ρεπορτάζ, άλλωστε, παρουσιάζουν σαν δεδομένη και την αποχώρηση του Φεντερίκο Κερουμπίνι, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής.

Θα πρέπει, επομένως, να βρεθεί αντικαταστάτης και για αυτή τη θέση. Και τα ονόματα που αναφέρονται στα ιταλικά δημοσιεύματα είναι τρία: Πρώτον, ο Κριστιάνο Τζούντολι της Νάπολι. Δεύτερον, ο Ιγκλι Τάρε της Λάτσιο. Τρίτον, ο Τζανλούκα Πετράκι, πρώην των Τορίνο και Ρόμα. Ο τελευταίος, ο Πετράκι δηλαδή, είναι και πάρα πολύ καλός φίλος του Αντόνιο Κόντε επί χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ